HAS DONER KEBAB UTRECHT

HAS DONER KEBAB UTRECHT Voor de lekkerste Turkse broodjes!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HAS Doner Kebab Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 1:54 mn patat was er niet en op mn turkse pizza zat alles terwijl ik alleen komkommer erbij had gezet.
4 mrt 2022 om 17:05 Wederom excellent: Bezorging snel Erg vriendelijk personeel Goed eten
3 mrt 2022 om 11:29 Faster delivery than expected, food was average
9 feb 2022 om 20:46 Helaas is mijn ervaring erg slecht , allereerst is de klantvriendelijkheid ver te zoeken als je ze belt omdat de bestelling verkeerd is gemaakt ! 1 ze regelen geen nieuwe order 2 de haak wordt er zomaar opgegooid als je het er niet mee eens bent .
15 jan 2022 om 12:08 Goed eten en vriendelijk personeel. Ik zou hier vaker bestellen
13 jan 2022 om 20:22 Goed eten, super kwaliteit en niet te duur.
7 jan 2022 om 22:08 As always
4 jan 2022 om 19:47 Goede patat hier, als je op tijd besteld heb je het in huis rond avondeten, dus wel rekening mee houden. Maar goede tent, aanrader wel, niet te duur en prima optijd!
19 dec 2021 om 23:32 Gewoon lekker durum en Turkse pizza's
19 dec 2021 om 20:01 Prima! Lekker en snel bezorgd!
13 dec 2021 om 16:10 Altijd toppie
26 nov 2021 om 21:47 Friet was koud, dürüm döner was vochtig en vlees smaakte raar. Bezorger kwam met de auto naar de binnenstad, waardoor ik uiteindelijk naar hem moest lopen.